torstai 16. lokakuuta 2014

MAAORJAT MENETTÄVÄT MALTTINSA

Farmarit pitävät Suomen hengissä muun kansan odottavan valtion apua elämiseen

Maanviljelijöiden palkanmaksu, viljelijätuki siirtyy myöhemmäksi hallintoväen toimista johtuen. Maaorja ei ymmärrä palkan alennusta tai palkanmaksun lykkäämistä.  Viljelijän tili on suoraan viljan hinnanmuutoksen armoilla. Tonnista viljaa maksettiin viime vuonna viljelijälle 180 €, nyt 120 €. Tämä siis palkan alennuksena maksupäivän myöhentämisen lisäksi.

Valtio haluaa kaikkien kansalaisten osallistuvan talouden tervehdyttämiseen.  Miten voitaisiin määrätä kaikkien palkansaajien osallistumien taloustalkoisiin?  Kuukausipalkka maksetaan sovitun suuruisena vain joka toinen kuukausi kunnes kansalaisten tasa-arvoinen hoito on tasapainossa.

Kuntien hallinnon yhdistäminen ja sosiaalitoimen yhdentäminen on tehtävä heti. Lähes kaikilla päättäjillä on oma intressinsä yhteisen edun edellä. Valtioneuvoston on tehtävä päätös kuntien puolesta. Kunnilla on sitten sopeuttamistehtävä. Kaikki tarpeettomat toimijat siirretään eläkkeelle vapaiksi toimijoiksi oman elämänsä järjestämiseen. Suomella ei ole varaa viivyttelyyn.

Valtioneuvoston jäsenillä on kaikki tarvittava tieto ja taito. Rohkeutta tarvitaan. Kansalaiset ovat tukenanne.



Isonkyrön Lehmäjoella viljelijän kesää 2014 seuranneena kävin tänään Sutelan myllyssä. Toin 100 kg Elmeri-ohraa ryyneinä tuottajien työtä arvostaville ystävilleni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti