torstai 9. maaliskuuta 2017

KUNTAVAALIT 2017

KUNTAVAALIT 2017


                                                                  MATTI KIVINEN
                                                       SAVUSAUNANLÄMMITTÄJÄ
                                                   TOIMITTAJA ADVISOR REDAKTÖR

Kuntavaali ehdokkaana Kauniaisissa toistan arvioni kotikaupungistani viiden vuoden takaa. Iso naapuri olisi edelleen paras auttaja. Yksin pienen on paha olla.  Tulevassa Maakunta valtuustossa
on paikka ehkä yhdellä Kauniaisissa asuvalla. Nyt meidän on luotsattava Kauniainen avarampaan maailmaan. Sinulla on ääni tässä menossa.
 

keskiviikko 10. lokakuuta 2012

ÄÄNESTÄMÄÄN KUNTAVAALEISSA

SINÄ PÄÄTÄT KAUPUNKISI TULEVAISUUDESTA

Kauniaisten kaupungin tulevan valtuuston on hoidettava pienen puutarhakaupungin asukkaiden ympäristö viehättäväksi ja halutuksi kotikulmaksi. Vain naapurikaupungin kanssa yhdessä voidaan Uuden Espoon kaupunginosille varata niille kuuluva omaleimainen elämä.
Haluamme asua Kauniaisissa, jonka keskustaan rakennetaan pienyrittäjiä houkutteleva lähikauppojen piiri. Suuret kauppakeskukset on jo rakennettu lähialueen suurempiin kaupunginosiin, Leppävaaraan, Espoon Keskukseen, Tapiolaan ja Matinkylään. Kaupungin asemakaava- ja rakennuslupa-valtaa käyttävä pikkukaupunki siirtää keskustan kehittämisvallan ulkopuolisille rakennusliikkeille ja rahavallalle, seuratakseen sivusta miten paikkakunnan omaleimaisuus tuhotaan.
Asukkaat voivat vielä pelastaa vähäisen osan tästä identiteetistä valitsemalla epäitsekkäämmät ja yhteistyöhaluiset valtuutetut päättäjät. Yhdessä Espoon kanssa voimme rakentaa hyvän Kauniaisten puutarha kaupunginosan keskelle Espoota. Kuntarakenne on korjattava oikeudenmukaiseksi kaikkien alueen asukkaiden tasapuolisesti huomioivaksi kotikaupungiksi. Liitytään Espoon kanssa vahvaksi Uudeksi Espooksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti