sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Suomen Saunaseuran puheenjohtaja

Suomen Saunaseura hyväksyy uusitut säännöt syyskokouksessaan 08.11.2010. Jäsenet esittivät syksyllä 2009 toivomuksen, että Seuran puheenjohtaja valitaan määräkausiksi hallituksen jäsenten valinnan mukaisesti. Nyt sääntöjen mukaan valitaan puheenjohtaja yhdeksi vuodeksi. Toivon, että uudet säännöt hyväksytään syyskokouksessa.



Tänä vuonna on johtokunta kerännyt jäsenistöltä sauna-aiheisia kannanottoja ja tarkentanut jäsenrekisterin. Vastauksia saatiin 768. Johtokunnan jäsenten vaalissa toivotaan ehdokkaiden julkituloa ennen kokousta.



Kaikki jäsenet saivat sähköpostiosoitteeseensa perjantaina kokouskutsun ja tuon jäsenkyselytuloksen. Ehdotuksia puheenjohtajaksi tai johtokunnan vapautuville paikoille ei ollut. Pyrin välittämään jäsenistön ehdotuksia www.sauna.fi osoitteen kautta, mutta palautetta jäseniltä ei tätä kautta voinut lähettää.



Jäsenistön toivomuksena ehdotan, että puheenjohtajaksi valitaan Ben Grass.

Johtokunnan jäseniksi on ehdolla erovuoroiset Seppo Pukkila, Sakari Oka, sekä jäsenistön ehdokkaina Kristiina Perttunen, Timo Martikainen, Kari Öhman ja Lasse Lindholm. Muitakin henkilöitä varmasti ehdotetaan, joten valinnanvaraa äänestyksessä on.

1 kommentti:

  1. Hyvät saunaseuran jäsenet!

    Olen useiden seuran jäsenten pyynnöstä suostunut olemaan maanantaina 8.11.2010 pidettävässä vuosikokouksessa seuran puheenjohtajaehdokkaana. Arvelen, että minulla on pitkäaikaisen yrityskokemukseni ja yhteiskunnan tuntemukseni perusteella mahdollisuus yhdessä seuran ja johtokunnan jäsenten sekä työntekijöiden kanssa kehittää edelleen seuraamme ja sen saunakulttuuria.

    Olen valmis vastaamaan kysymyksiinne.

    Helsingissä 2.11.2010

    Ben Grass

    varatuomari, rakennusneuvos
    Ben.Grass@olumbus.fi.

    VastaaPoista